Tulkot latviski

OneOdio Fusion A70 Austiņas

EB Kods: EB1700805473

Ražotāja preces kods: 
Fusion A70 pink

Ražotājs, zīmols: 
OneOdio

60,18 
Ar PVN / gb
Pieejams piegādātāja noliktavā >10 gab.
⛟ Piegāde 3-5 darba dienas pēc apmaksas. 
-+

Oneodio Fusion A70 Rozā austiņas

Vai jūs ierakstāt aplādes un meklējat aprīkojumu, kas jums to palīdzēs? Tajā pašā laikā jūs arī vēlaties to izmantot ikdienas mūzikas klausīšanai? OneOdio austiņas ir aprīkojums Jums! Jūs varat izveidot savienojumu ar tiem vienlīdz tālruņus, iPad, klēpjdatorus, bet arī elektriskās ģitāras, ampērus vai audio saskarnes. Vai vēlaties atbrīvoties no sapinušiem kabeļiem? Pateicoties Bluetooth 5.2 tehnoloģijai, šī problēma pazudīs! Turklāt OneOdio austiņu izmantošana būs ērtāka, pateicoties īpašajam dizainam.


Dažādas savienojamības iespējas

Pateicoties OneOdio austiņām, Jūs varēsiet klausīties mūziku tieši tā, kā vēlaties. Kabelis ar 3,5 mm līdz 6,35 mm galu dos jums iespēju savienot dažādas iekārtas, tostarp planšetdatoru, iPad, elektrisko ģitāru, AMP un audio saskarnes. Turklāt, pateicoties īpašai tehnoloģijai, divi cilvēki vienlaikus varēs klausīties vienu un to pašu dziesmu divās dažādās ierīcēs. Vai jūs vēlaties darīt prom ar kabeļiem? Ar OneOdio tas ir iespējams, jo šīs austiņas ir aprīkotas ar Bluetooth 5.2 tehnoloģiju ērtai bezvadu savienošanai.


Ilgs darba laiks

Vai strādājat ilgas stundas podcast ierakstos? Jums vairs nav nervozi jāskatās uz laiku, jo vadu savienojums dod jums iespēju strādāt bez ierobežojumiem! Tomēr vai jūs dodat priekšroku bezvadu savienojumam? Arī šeit jums nav jāuztraucas, jo 950 mAh litija jonu akumulatora darbības laiks ir pat 50 stundas. No šodienas nekas jūs vairs neierobežos!

Kvalitatīvs

Izbaudiet lielisku skaņu neatkarīgi no savienojuma, pateicoties oneodio A70 austiņām! Jums vairs nav jāuztraucas par to, ka Jūsu mūziku pārtrauc kabeļa izkrišana, jo jūs to bloķēsit austiņās ar vienu kustību. Turklāt jūs varat ērti kontrolēt aprīkojumu ar pogām, kas atrodas vienā no austiņām. Trokšņu slāpēšanas tehnoloģija, ar kuru austiņas ir aprīkotas, ļaus ērti sarunāties pa tālruni. No šodienas jūsu zvanītājs vienmēr dzirdēs to, ko teicāt.

Funkcionalitāte

A70 austiņas ir ne tikai funkcionālas un uzticamas iekārtas, bet arī komforta pilnas. Aprīkojumu būs ērti valkāt ar regulējamu galvas saiti un mīkstiem ausu kausiem. Turklāt jūs varat ērti salocīt to un nodot to maisiņam, kurā Jūs arī droši transportēsiet austiņas.


Pievienots
A70 austiņas
6.35 mm līdz 3.5 mm kabelis x 1
3.5 mm audio kabelis x 1
USB Uzlādes Kabelis
Lietotāja rokasgrāmata
Maisiņš

KrāsaRozā
RažotājsOneOdio