Tulkot latviski

Guess GUHCP16XHG4SGD Aizmugurējais Apvalks Priekš Apple iPhone 16 Pro Max

EB Kods: EB1368232738

Ražotāja preces kods: 
GUHCP16XHG4SGD

Ražotājs, zīmols: 
Guess

28,02 
Ar PVN / gb
Pieejams piegādātāja noliktavā >10 gab.
⛟ Piegāde 3-5 darba dienas pēc apmaksas. 
-+

Guess iPhone 16 Pro Max Case Glitter Fixed Glitter Big 4G Gold. Izņēmuma iPhone maciņš, kas izstrādāts sadarbībā ar slaveno modes namu Guess, ir absolūts ideāls modernu akcentu cienītājiem. Tie ir neaizstājama garderobes sastāvdaļa cilvēkiem, kuri vēlas ieskaut sevi ar grezniem un izteiksmīgiem aksesuāriem, kas piešķir tiem netradicionālu izskatu un pasvītro sava iPhone prestižu.
Šis elegantais korpuss ne tikai uzsver lietotāja eleganci, bet galvenokārt garantē ierīces drošību pret nejaušiem bojājumiem un triecieniem. Pateicoties rūpīgi saskaņotajiem izmēriem, korpuss efektīvi amortizē iespējamos kritienus, vienlaikus nodrošinot pilnīgu piekļuvi pieslēgvietām un pogām neatkarīgi no apstākļiem. Korpusa novatoriskā dizaina pamatā ir izturīgs poliuretāns, kas ne tikai nodrošina noturību pret ikdienas nodilumu, bet arī saglabā tā estētiku ilgā laika periodā. Radīts cilvēkiem, kam patīk spīdēt
Šī unikālā kolekcija piesaista uzmanību ar smalku mirdzošu mirdzumu slāni, kas nodrošina iespaidīgu spīdumu. Vintage stila zeltainā metāla Guess logotips ir ne tikai dekorācija, bet arī veltījums klasiskajam zīmolam. Papildu dekoratīvs elements ir raksturīgais lielais zelta 4G logotips, kas piešķir kopumam greznu izskatu. Šīs mazās, bet svarīgās detaļas piešķir kolekcijai izsmalcinātu šarmu un piesaista modes cienītāju uzmanību.

- Obligāts priekšmets tiem, kas novērtē eleganci un prestižu
- Guess stilīgais aizsargmaciņš garantē ierīces drošību
- Tas ir paredzēts, lai aizsargātu mūsu ierīci un piešķirtu tai elegantu izskatu
- Elastīgās un mīkstās TPU malas ļauj viegli uzstādīt

MateriālsTPU, Eko āda
Maciņa veidsAizsargapvalks (Bamperis)
KrāsaZeltains
Oriģināls
IepakojumsRetail
RažotājsGuess