Tulkot latviski

Unold Pro Plus Kompresora Saldējuma Automāts 2,5 L / 250 W

EB Kods: EB684055512

Ražotāja preces kods: 
Pro Plus

Ražotājs, zīmols: 
Unold

456,01 
Ar PVN / gb
Pieejams piegādātāja noliktavā 1 gab.
⛟ Piegāde 3-5 darba dienas pēc apmaksas. 
-+

Unold Pro Plus 48880 ir saldējuma gatavotājs ar 2,5 litru bļodas tilpumu, kas ļauj pagatavot pietiekamu daudzumu saldējuma vienā reizē. Ar 45 minūšu gatavošanas laiku tas efektīvi ražo saldētus gardumus salīdzinoši īsā laikā.

Šis saldējuma ražotājs ir kompresora tipa, kas nozīmē, ka maisījuma sasaldēšanai tiek izmantots iebūvēts kompresors, tādējādi novēršot nepieciešamību iepriekš sasaldēt bļodu. Šī funkcija ļauj spontāni un ātri pagatavot saldējumu.

Izgatavots no nerūsējošā tērauda korpusa materiāla, Unold Pro Plus 48880 piedāvā izturību un gludu izskatu. Tam ir arī skaidrs LCD displejs, kas nodrošina viegli lasāmu saskarni, lai bez piepūles kontrolētu saldējuma gatavošanas procesu.

Turklāt šim saldējuma aparātam ir iebūvēts taimeris, kuru var iestatīt ne ilgāk kā 60 minūtes. Taimeris nodrošina precīzu sasaldēšanas procesa kontroli, kā rezultātā tiek iegūts vienmēr ideāls saldējums.

Unold Pro Plus 48880 ietver noņemamu bļodu, kas ļauj ērti tīrīt un pasniegt. Tam ir viena bļoda, kas nodrošina vienu saldējuma partiju.

Ar 250 vatu izejas jaudu un 50 Hz maiņstrāvas ieejas frekvenci šis saldējuma ražotājs nodrošina efektīvu un uzticamu veiktspēju.

Runājot par izmēriem, Unold Pro Plus 48880 platums ir 315 milimetri un dziļums 272 milimetri, kas padara to par kompaktu ierīci, kas var viegli iekļauties jebkurā virtuves telpā.

Kopumā Unold Pro Plus 48880 ir uzticams un efektīvs saldējuma ražotājs, kas piedāvā ietilpīgu bļodas ietilpību, ātru pagatavošanas laiku un lietotājam draudzīgas funkcijas, piemēram, LCD displeju un iebūvētu taimeri. Tā nerūsējošā tērauda korpuss nodrošina izturību un modernu estētiku.

KrāsaSudraba
MateriālsPlastmasa, alumīnijs