Tulkot latviski

Canon CP1500 Fotoprinteris

EB Kods: EB794319764

Ražotāja preces kods: 
CP1500

Ražotājs, zīmols: 
CANON

205,71 
Ar PVN / gb
Pieejams piegādātāja noliktavā >10 gab.
⛟ Piegāde 3-5 darba dienas pēc apmaksas. 
-+

Ar kompakto fotoprinteri SELPHY CP1500 izveidojiet satriecošas, bagātīgu krāsu fotoattēlu izdrukas, kas kalpos līdz pat 100 gadiem. Vienkāršs Wi-Fi un USB-C savienojums ļauj ātri un bez piepūles drukāt no dažādām ierīcēm. Izmantojiet mobilo lietotni SELPHY Photo Layout, lai personalizētu savus fotoattēlus, izmantojot pielāgotus izkārtojumus, tekstu, raksta mēteļus, QR kodus un daudz ko citu, pēc tam nemanāmi drukājiet no viedtālruņa, lai kopīgotu tos ar ģimeni un draugiem.

Ieguvumi
Drukājiet dzīvīgus pastkartes izmēra fotoattēlus tikai 41 sekundē, kas ir izturīgi pret ūdeni, skrāpējumiem un pirkstu nospiedumiem un var kalpot līdz 100 gadiem
Drukājiet bezvadu režīmā tieši no savas viedierīces, izmantojot lietotni SELPHY Photo Layout, un izveidojiet savienojumu, izmantojot Wi-Fi savienojumu ar viedierīcēm, datoriem un kamerām vai, izmantojot U85SB-C, izmantojot datorus, kameras un USB zibatmiņas diskus.
Šis mazais un stilīgais printeris ir lieliski piemērots mājām, tā izmēri ir tikai 182,2 x 57,6 x 133 mm
Personalizējiet savus fotoattēlus, izmantojot zīmogus, filtrus, raksta mēteļus, QR kodus un daudz ko citu, un kopīgojiet tos ar draugiem un ģimeni, pateicoties skenējamai QR koda drukāšanai.
Pārnēsājams printeris ar lielu 8,9 cm (3,5 collu) LCD ekrānu vienkāršai darbībai un iebūvētu SD, SDHC un SDXC karšu lasītāju tiešai drukāšanai.
Izbaudiet izcilas izdrukas, lai kur jūs dotos, izmantojot papildu lielas ietilpības akumulatoru.