Tulkot latviski

Savio SAVMKW-04 Bezvadu Klaviatūra

EB Kods: EB339631930

Ražotāja preces kods: 
SAVMKW-04

Ražotājs, zīmols: 
SAVIO

32,33 
Ar PVN / gb
Pieejams piegādātāja noliktavā 9 gab.
⛟ Piegāde 3-5 darba dienas pēc apmaksas. 
-+

Savio ARGB BT + 2,4 GHz aizmugurgaismotā mini bezvadu tastatūra ir ideāls risinājums tiem, kam nepieciešama kompakta un funkcionāla ierīce. Pateicoties tā funkcijām, mazajam izmēram un plašajai savietojamībai ar dažādām sistēmām, tastatūra ir lieliska izvēle gan darbam, gan izklaidei.

Daudzfunkcionāls interfeiss
Mini tastatūra piedāvā divus veidus, kā ērti savienot 2,4 GHz un Bluetooth. Ar darbības diapazonu līdz 10 metriem varat brīvi pārvietoties pa istabu, nezaudējot savienojumu ar ierīci. Neatkarīgi no tā, vai izmantojat to ar datoru, planšetdatoru vai viedtālruni, jūs vienmēr izbaudīsiet stabilu savienojumu un augstu veiktspēju.

Veiktspēja un ātra uzlāde
KW-04 tastatūra, kas aprīkota ar 300 mAh akumulatoru, nodrošina ilgu darba laiku bez biežas uzlādes. Ierīce ir universāli izturīga ar USB-C savienotāju, pateicoties kurai tā ātri tos atkal uzlādē. Mazie izmēri 146 × 96 × 15 mm un svars tikai 115 g garantē, ka tastatūra ir viegli pārnēsājama. Tas ir ideāli piemērots arī ceļošanai.

Funkcionalitāte un savietojamība
Savio tastatūrai ir 82 taustiņi, kas būs ērti un precīzi rakstīšanas laikā. ARGB fona apgaismojums ne tikai garantē interesantu dizainu, bet arī atvieglo darbu vāji apgaismotās vietās. Balss atbalsts ar Google Assistant ļauj ērti izpildīt balss komandas, kas ievērojami palielina ierīces funkcionalitāti. Plaša saderība ar tādām operētājsistēmām kā Windows XP, Vista, 7, 8, 10, 11, Linux un Android padara tastatūru universālu un viegli integrējamu ar dažādām ierīcēm.

Savio SAVMKW-04
Tastatūras izkārtojums: QWERTY
Rādīšanas ierīce: skārienpaliktnis
Produkta krāsa: melna
Savienojuma tehnoloģija: vadu un bezvadu
Ierīces interfeiss: USB Type-C