Tulkot latviski

Samsung Galaxy Buds 3 TWS Austiņas

EB Kods: EB2050108119

Ražotāja preces kods: 
Galaxy Buds 3

Ražotājs, zīmols: 
SAMSUNG

219,45 
Ar PVN / gb
Pieejams piegādātāja noliktavā >10 gab.
⛟ Piegāde 3-5 darba dienas pēc apmaksas. 
-+

Galaxy AI ir ieradies kopā ar pavisam jaunu Galaxy Buds3.
Atklājiet iepriekš nezināmu informāciju par savām iecienītākajām dziesmām! Buds3 ir aprīkots ar pārveidotu, leņķveida dizainu, kas palīdz skaņai vieglāk sasniegt ausis. Feel beat ar jauno 11mm skaļruni spēcīgu un dinamisku skaņu! Izmantojot 24 bitu kodeku, jūs dzirdēsiet katras piezīmes unikālo tembru un skaidrību apvienojumā ar perfektu hi-fi skaņas pieredzi. Papildus tam jūs varat precīzi noregulēt smalkās, bet izdevīgās detaļas ar Galaxy AI funkcijām aktīvai trokšņu slāpēšanai (ANC) un reāllaika tulkošanai.

Ideāli piemērots sensacionālu skaņu
Pārdomāts dizains, kas izstrādāts nepārspējamai skaņai. Izjūtiet atšķirību ar mūsu pavisam jaunajām atvērtā tipa austiņām, kas cieši pieguļ ausij, ar pareizo slīpuma leņķi ieskaujošai skaņai!

Ergonomisks dizains ērtai klausīšanai
Jaunais slīpuma leņķa dizains ir rūpīgi izstrādāts, izmantojot 3D ausu datus, kas savākti ar datorizētu projektēšanas rīku, lai pārbaudītu pareizu valkājamību. Izstrādāts, lai optimizētu skaņu un samazinātu spiedienu uz auss kanālu, padarot tos ideāli piemērotus ikdienas valkāšanai.

Jūs varat mainīt ar vienu pieskārienu
Vienkārši atstājiet tālruni kabatā un ērti vadiet Austiņas ar vienkāršiem žestiem! Varat arī būt drošs, ka Jūsu Galaxy Buds3 droši paliks jūsu ausīs pat ar dinamisku kustību.

Ieplānojiet nelielu ritmu savā dzīvē!
Viegli palieliniet skaņu ar jauno 11 mm skaļruni ar uzlabotu diafragmu ar 1,5 x pastiprinātāju. Iet no mēms uz dinamisku!

Hi-Fi skaņu punchy pieredzi
Neļaujiet skaņa nāk no studijas zaudēt savu ultra-augstas kvalitātes, ļaujiet jūsu Galaxy Buds3 palīdzēs jums darīt to! Samsung Seamless Codec saspiež un kodē līdz 24 bitu/96 kHz audio un pēc tam dekodē to savā Galaxy Buds3, saglabājot 24 bitu/96 kHz skaņu, kas atbilst oriģinālam, lai jūs varētu baudīt smalkas skaņas detaļas tāpat kā tās bija paredzētas.

Galaxy AI padara mūziku chillingly skaistu un patīkamu
Iegremdēt sevi savā personīgajā skaņu pasaulē ar Galaxy AI darbināmu adaptīvo EQ / adaptīvo aktīvo trokšņu slāpēšanu! Mūsu AI uzlabotais algoritms reāllaikā analizē skaņu, kas atklāta caur iekšējiem un ārējiem mikrofoniem, pamatojoties uz atsevišķām ausu formām un valkāšanas paradumiem. Tad Galaxy AI optimizē skaņas pieredzi, precīzi pielāgojot skaņu, lai tā būtu piemērota.

Dzirdiet skaidri, pateicoties aktīvai trokšņu slāpēšanai!
Izņemiet minējumus no dzirdētā ar aktīvu trokšņu slāpēšanu. Neatkarīgi no tā, vai baudāt jaunākās izrādes, runājat ar labāko draugu pa tālruni vai klausāties atskaņošanas sarakstu, pareizie iestatījumi ļauj dzirdēt, kas jums ir svarīgs, lai kur jūs atrastos.

Slaucīt prom valodas barjeras flash!
Iepazīstiet pasauli kā nekad agrāk - ar Galaxy AI! Jūs varat apskatīt tulkojumu teksta jūs dzirdat par jūsu Samsung Galaxy viedtālrunis un vienlaicīgi klausīties balss tulkojumu jūs saprotat reālajā laikā, izmantojot savu Galaxy Buds3. Atklājiet, kas tas ir patiešām patīk dzīvot dzīvi un piedzīvojumu bez valodas barjeras! Pēc lietotnes atvēršanas tulka funkcija sāksies pēdējā jūsu izmantotajā režīmā.

Televizors ar 360 Audio nodrošina iespaidīgu pieredzi un liek jums darbības centrā
Iegremdēt sevi immersive audio pieredzi! 360 Audio režīms precīzi nosaka virzienu skaņas, kā jūs noliekt galvu un nodrošina surround skaņu vairāk immersive klausīšanās un skatīšanās pieredzi.

Pārslēgties starp jūsu ierīcēm ar Auto slēdzi bez izlaižot beat!
Automātiskais slēdzis nosaka jūsu Galaxy Buds3 audio aktivitātes un pārsūta savienojumu ar iecienītākajām Samsung Galaxy ierīcēm, lai jūs varētu strādāt un spēlēt nevainojami.

Dalīties ar to, kas jums patīk ar Auracast!
Ar Auracast signalizācijas tehnoloģiju, jūs varat dalīties ar to, ko jūs klausāties - ar neierobežotu skaitu ierīču! Pārvērtiet savu Samsung TV, Samsung Galaxy viedtālruni vai planšetdatoru par radio avotu un parādīt citiem, ko jūs esat stājas!

Komanda jūsu vēlmei
Kontrolējiet dažādus skaņas iestatījumus, nepieskaroties tālrunim. Vienkārši kontrolējiet savu balsi ar tādām komandām kā" nākamā dziesma "vai" skaļuma palielināšana " un ļaujiet Galaxy Buds3 darīt visu pārējo!

Atrodiet savu salu miers ar pārsteidzošu skaņu
Apzinātas dzīves noslēpums ir ikdienas prakse! Pie pieskārienu pogai, jūs varat teleportēties uz savu bezrūpīgu pasauli jebkurā laikā ar mūsu Samsung Veselības app darbina klusums. Samaziniet ikdienas stresu ar mierīgām dabas melodijām, uzlabojiet koncentrēšanos ar balto troksni un atpūtieties ar autonomās maņu meridiāna reakcijas (ASMR) pozitīvajiem stimuliem laimīgākam un veselīgākam!

Tehniskās Specifikācijas

Produkta veids: Bluetooth austiņas
Valkājamas Versijas: Austiņas
Dizains: Austiņas
Signāla Pārraide: Bezvadu
Trokšņu Slāpēšana: Jā
Dizains
Bluetooth: Jā
Bluetooth Versija: 5.4
Savienotāji: C tipa USB
Īpašās iezīmes: TWS
barošana

Akumulatora ietilpība: 45 mAh
Max. Darbības laiks: līdz 6 stundām
Uzlādes laiks: 66 minūtes
Uzlādes korpuss Akumulatora ietilpība: 500 mAh
Uzlādes korpuss Uzlādes laiks: 87 minūtes
Vispārīgas Iezīmes

Uzlādes korpusa platums: 58.9 mm
Uzlādes Korpusa augstums: 48.7 mm
Uzlādes korpusa dziļums: 24.4 mm
Platums: 20.4 mm
Augstums: 18.1 mm
Dziļums: 31.9 mm
Svars: 4.7 g
Aizsardzība: IP57

RažotājsSamsung
KrāsaBalts
Trokšņu slāpēšanaIr
MikrofonsIr
Valkāšanas veidsIeliekamās (In-Ear)
PiemērotiUniversālas
Savienojuma veidsBluetooth