Tulkot latviski

Samsung Galaxy Buds 3 Pro TWS Austiņas

EB Kods: EB1209412238

Ražotāja preces kods: 
Galaxy Buds 3 Pro

Ražotājs, zīmols: 
SAMSUNG

364,90 
Ar PVN / gb
Pieejams piegādātāja noliktavā 1 gab.
⛟ Piegāde 3-5 darba dienas pēc apmaksas. 
-+

Galaxy AI ir ieradies ar pavisam jaunu Galaxy Buds3 Pro
No jauna definējiet klausīšanās pieredzi, dzirdot katru skaņu kristāldzidru ar 24 bitu kodeku! Samaziniet traucējumus ar Galaxy Buds pirmo divkāršo pastiprinātāju. Nezaudējiet plašu izsmalcinātu detaļu klāstu ar uzlaboto divvirzienu skaļruni-plakanu tweeter, pirmais galaktikas pumpuriem! Paņemiet savu klausīšanās pieredzi uz nākamo līmeni ar Galaxy AI iespējotu trokšņu kontroli un reālā laika interpretāciju.

Ergonomisks dizains izcilai skaņai
Atklājiet mūsu pavisam jaunu dizainu optimālai skaņai! Pārveidotajā Galaxy Buds3 Pro ir mazas, leņķveida galviņas, kas nodrošina ērtu piemērotību un vienkāršāku audio pieredzi. Tagad jūs varat izteikt savu personību vēl vairāk ar akcentu stumbra gaismu! Stem izcilo dizainu izceļ gluds, skaidri pārklāts korpuss ar smalku izliektu formu, kas aprīkots ar USB-C un ātras uzlādes iespējām.

Nevainojams kontrole, izmantojot tikai jūsu rokās
Vienkārši atstājiet tālruni kabatā un kontrolējiet Austiņas ar vienkāršiem žestiem!

Skaidras skaņas katrā sitienā
Iegremdēt sevi perfekti izstrādāts detaļas - no dziļas dārdoņa uz kraukšķīgus kāpumi skaistu trīskāršot - ar uzlabotu divvirzienu skaļruni!

Dual pastiprinātājs
Izstrādāts ar neatkarīgi vadāmiem zemfrekvences skaļruņiem un plakanajiem radiatoriem, Galaxy Buds3 Pro samazina traucējumus starp skaļruņiem - ļaujot jums izjust plašāku skaņas spektru un līdzsvaru dažādās frekvencēs.

Uzlabots divvirzienu skaļrunis
Izpētiet īstu skaņu orķestri-sākot no čella pilnvērtīgā Basa līdz smalkajai stīgu drebēšanai caur plakano tviteri -, kas harmoniski apvienojas, lai radītu emociju vilni un atklātu sīkas detaļas, kas varētu būt palikušas nepamanītas.

Satriecoša, studijai līdzīga skaņa
Neļaujiet skaņa nāk no studijas zaudēt savu ultra-augstas kvalitātes, ļaujiet jūsu Galaxy Buds3 palīdzēs jums darīt to! Samsung Seamless Codec saspiež un kodē līdz 24 bitu/96 kHz audio un pēc tam dekodē to savā Galaxy Buds3, saglabājot 24 bitu/96 kHz skaņu, kas atbilst oriģinālam, lai jūs varētu baudīt smalkas skaņas detaļas tāpat kā tās bija paredzētas.

Galaxy AI pielāgo skaņu Jums
Iegremdēt sevi savā personīgajā skaņu pasaulē ar Galaxy AI darbināmu adaptīvo EQ / adaptīvo aktīvo trokšņu slāpēšanu. Mūsu AI uzlabotais algoritms reāllaikā analizē skaņu, kas atklāta caur iekšējiem un ārējiem mikrofoniem, pamatojoties uz atsevišķām ausu formām un valkāšanas paradumiem. Tad Galaxy AI optimizē skaņas pieredzi, precīzi pielāgojot skaņu, lai tā būtu piemērota.

Adaptīvā trokšņu kontrole ļauj koncentrēties uz to, kas ir svarīgi
Saglabājiet savu Galaxy Buds3 Pro jūsu ausīm, un jūs varat palikt nodarbojas ar pasauli ap jums, un pat būt aktīva daļa no tā! Izmantojot Galaxy AI, Galaxy Buds3 Pro intuitīvi identificē un atceļ nevajadzīgu troksni, pēc tam optimizē audio pieredzi, līdzsvarojot aktīvo trokšņu slāpēšanas režīmu un apkārtējās vides skaņas režīmu, lai tas atbilstu videi. Tātad jūs varat klausīties iecienītākās dziesmas bez pārtraukuma!

Slaucīt prom valodas barjeras ar AI!
Iepazīstiet pasauli kā nekad agrāk - ar Galaxy AI! Jūs varat apskatīt tulkojumu teksta jūs dzirdat par jūsu Samsung Galaxy viedtālrunis un vienlaicīgi klausīties audio tulkojumu jūs saprotat reālajā laikā, izmantojot savu Galaxy Buds3 Pro. Atklājiet, ko tas īsti nozīmē dzīvot dzīvi un piedzīvojumu bez valodas barjeras!

Iesaistieties ar TV 360 Audio!
Iegremdēt sevi immersive audio pieredzi! 360 Audio režīms precīzi nosaka virzienu skaņas, kā jūs noliekt galvu un nodrošina surround skaņu vairāk immersive klausīšanās un skatīšanās pieredzi.

Automātiskais slēdzis nodrošina sinerģiju
Automātiskais slēdzis nosaka jūsu Galaxy Buds3 Pro audio aktivitātes un pārsūta savienojumu ar iecienītākajām Samsung Galaxy ierīcēm, lai jūs varētu strādāt un spēlēt nevainojami.

Dalīties ar to, kas jums patīk ar Auracast!
Ar Auracast signalizācijas tehnoloģiju, jūs varat dalīties ar to, ko jūs klausāties - ar neierobežotu skaitu ierīču! Pārvērtiet savu Samsung TV, Samsung Galaxy viedtālruni vai planšetdatoru par radio avotu un parādīt citiem, ko jūs esat stājas!

Ērta vadība, jo jūs varat komandēt to, ko vēlaties
Kontrolējiet dažādus skaņas iestatījumus, nepieskaroties tālrunim. Vienkārši kontrolējiet savu balsi ar tādām komandām kā" nākamā dziesma "vai" skaļuma palielināšana " un ļaujiet Galaxy Buds3 Pro darīt visu pārējo!

Jūsu skaņas izvēlne
Apzinātas dzīves noslēpums ir ikdienas prakse! Pie pieskārienu pogai, jūs varat teleportēties uz savu bezrūpīgu pasauli jebkurā laikā ar mūsu Samsung Veselības app darbina klusums. Samaziniet ikdienas stresu ar mierīgām dabas melodijām, uzlabojiet koncentrēšanos ar balto troksni un atpūtieties ar autonomās maņu meridiāna reakcijas (ASMR) pozitīvajiem stimuliem laimīgākam un veselīgākam!

Tehniskās Specifikācijas:

Produkta veids: Bluetooth austiņas
Valkājamas Versijas: Austiņas
Dizains: Austiņas
Signāla Pārraide: Bezvadu
Dizains

Bluetooth: Jā
Bluetooth Versija: 5.4
Savienotāji: C tipa USB
Īpašās iezīmes: TWS
barošana
Akumulatora ietilpība: 50 mAh
Max. Darbības laiks: līdz 7 stundām
Uzlādes laiks: 71 minūtes
Uzlādes korpuss Akumulatora ietilpība: 500 mAh
Uzlādes korpuss Uzlādes laiks: 87 minūtes
Aizsardzība: IP57
Vispārīgas Iezīmes

Uzlādes korpusa svars: 46,5 g
Uzlādes korpusa platums: 58.9 mm
Uzlādes Korpusa augstums: 48.7 mm
Uzlādes korpusa dziļums: 24.4 mm
Platums: 19.8 mm
Augstums: 18.1 mm
Dziļums: 33.2 mm
Svars: 5.4 g

RažotājsSamsung
KrāsaSudraba
Trokšņu slāpēšanaIr
MikrofonsIr
Valkāšanas veidsIeliekamās (In-Ear)
PiemērotiUniversālas
Savienojuma veidsBluetooth