Tulkot latviski

Ldnio HP04 Vadu Austiņas

EB Kods: EB408341601

Ražotāja preces kods: 
HP04

Ražotājs, zīmols: 
LDNIO

7,50 
Ar PVN / gb
Pieejams piegādātāja noliktavā >10 gab.
⛟ Piegāde 3-5 darba dienas pēc apmaksas. 
-+

Klausieties savas iecienītākās dziesmas jebkurā vietā. LDNIO ausīs ievietojamajām austiņām ir salikta diafragma, kas nodrošina izcilu skaņas kvalitāti. Tie garantē arī trokšņu slāpēšanas funkciju un HD mikrofonu. Vienkāršu darbību nodrošina integrēta tālvadības pults. Pārdomātais dizains padara to lietošanu ārkārtīgi ērtu. Iekārtas izceļas arī ar plašu savietojamību, pateicoties 3,5 mm savienotājam.

Iegremdējieties mūzikā
Koncentrējieties uz savām iecienītākajām dziesmām un novērtējiet to skaistumu no jauna. LDNIO austiņas ir aprīkotas ar kompozītmateriālu diafragmu, lai jūs varētu baudīt kristāldzidru skaņu.

Nekas tevi netraucēs
Izbaudiet mūziku un aplādes jebkur. LDNIO austiņas atbalsta trokšņu slāpēšanu, tāpēc nevajadzīgi fona trokšņi netraucēs fokusēties uz skaņu, kuru klausāties.

Runājiet bez traucējumiem
Uzturiet kontaktus ar saviem mīļajiem. LDNIO austiņas izceļas ar HD mikrofonu, kas ļauj brīvi runāt gandrīz jebkuros apstākļos. Esiet drošs, ka zvanītājs jūs vienmēr dzirdēs!

Lai viss ir pa rokai
Jums vairs nav jāstiepjas pēc viedtālruņa, lai regulētu skaļumu vai mainītu atskaņoto dziesmu. LDNIO austiņām ir integrēta tālvadības pults ērtai darbībai.

Izbaudiet ērtības
Izstrādājot LDNIO austiņas, galvenā uzmanība tika pievērsta ērtībām. Pateicoties pārdomātajam dizainam, jūs varat izmantot aprīkojumu ilgu laiku, neizjūtot diskomfortu. Turklāt ausu spilventiņi ir izgatavoti no mīksta un ādai draudzīga silikona materiāla, kas vēl vairāk uzlabo lietošanas komfortu.

LDNIO
HP04
3,5 mm
Melns

KrāsaMelns
Valkāšanas veidsIeliekamās (In-Ear)
PiemērotiUniversālas
Savienotāja tips3.5mm Audio Jack
RažotājsLDNIO