Tulkot latviski

Karl Lagerfeld KLHCP14LSACKLHPG Aizmugurējais Apvalks Priekš Apple iPhone 14 Pro

EB Kods: EB596350544

Ražotāja preces kods: 
KLHCP14LSACKLHPG

Ražotājs, zīmols: 
Karl Lagerfeld

34,16 
Ar PVN / gb
Pieejams piegādātāja noliktavā >10 gab.
⛟ Piegāde 3-5 darba dienas pēc apmaksas. 
-+

Jaunākais iPhone aizsardzības lietu piedāvājums, ko parakstījis vērtīgais modes nams Karls Lāgerfelds. Saffiano Monogram ķēdes kolekcija ir būtisks aksesuārs prasīgiem klientiem, kuri novērtē prestižus un firmas piederumus.

Stilīgi pārvalki garantē viedtālruņa aizmugures aizsardzību pret nevēlamiem izciļņiem vai skrāpējumiem. Precīzs stiprinājums ļaus pienācīgi mīkstināt iespējamos triecienus, vienlaikus nodrošinot pilnīgu piekļuvi visām ostām un pogām. Nedaudz pacelts aizsargmala ap kameras objektīvu un viedtālruņa ekrānu aizsargā pret nevēlamiem skrāpējumiem.

Korpusa konstrukcija ir izgatavota no izturīga poliuretāna, izturīga pret nodilumu un ārējām īpašībām. Augstākās klases ekoloģiskā Saffiano āda ir izturīga pret bojājumiem un skrāpējumiem, pateicoties kuriem tā ilgu laiku saglabās savu estētisko izskatu. Slavenā dizainera iniciāļu reljefs motīvs padara šo kolekciju par lielisku piedāvājumu cilvēkiem, kuri modē novērtē greznu izskatu.

Kolekciju papildina metāla ķēde, kas vākiem piešķir klinšu raksturu. Ķēde padara lietu par unikālu alternatīvu klasiskajam tālruņa korpusam-pateicoties tam, mēs varam valkāt tālruni ap plaukstas locītavu. Visu papildina metāla plāksne ar Karl Lagerfeld logotipu, kas apliecina to produktu izcilo kvalitāti un autentiskumu, par kuriem ir atbildīgs šis pazīstamais zīmols.

MateriālsTPU, Eko āda
Maciņa veidsAizsargapvalks (Bamperis)
KrāsaPelēks
Oriģināls
Modeļa gads2023
IepakojumsRetail
RažotājsKarl Lagerfeld