Pieejams šodien
Tulkot latviski

CA-8324 Firefox 100W Type-c to Type-C cable 2m

EB Kods: CA-8324

7,43 
Ar PVN / gb
Noliktavā 1
Ir ElectroBase noliktavā 
-+

Mcdodo Firefox 100 W USB-C–USB-C kabelis, 2 m

Izbaudiet savu ierīču ātru uzlādi. Leņķiskais Mcdodo Firefox USB-C–USB-C kabelis piedāvā līdz pat 100 vatu jaudu un plašu savietojamību. Tajā pašā laikā tas ir ārkārtīgi izturīgs un izturīgs pret bojājumiem. Turklāt tā dizains ļauj ērti izmantot izvēlētās ierīces uzlādes laikā.

usb-c-to-usb-c-mcdodo-firefox-100w-kabelis

Ātra uzlāde

Firefox kabelis atbalsta ātru uzlādi līdz 100 W un līdz 5 A. Tas atbalsta arī tādus standartus kā PD 30 W, QC4.0 un Huawei FCP. Tas nozīmē, ka varat to izmantot, lai uzlādētu MacBook Pro tikai aptuveni 1,8 stundās, iPad Pro aptuveni 2,4 stundās, Nintendo Switch konsoli aptuveni 2,5 stundās, Xiaomi Mi 10 ” apmēram 57 minūtēs un Huawei P40 Pro apmēram 90 minūtes.

usb-c-to-usb-c-mcdodo-firefox-100w-kabelis

Lietošanas komforts

Vai jūs izmantojat savu aprīkojumu uzlādes laikā? Tagad jums būs ērtāk! Viens no kabeļa USB-C savienotājiem ir saliekts 90° leņķī, tāpēc tas neatdalīsies un nenoslogos jūs. Tātad jūs varat ērti strādāt ar datoru vai spēlēt viedtālrunī, kad tas ir pievienots.

usb-c-to-usb-c-mcdodo-firefox-100w-kabelis

Uzlabots dizains

Šis praktiskais kabelis jums kalpos ilgu laiku. Tas ir aprīkots ar apzeltītiem savienotājiem, kas uzrāda ļoti mazu oksidāciju un nodilumu, un ir izturīgi pret liecēm, lūzumiem un citiem bojājumiem. Firefox modelim ir arī 5 vara vadu grupas, kas nodrošina lielāku pārraides stabilitāti un samazina siltuma veidošanos.

usb-c-to-usb-c-mcdodo-firefox-100w-kabelis

Plaša saderība

Firefox kabelis ir saderīgs ar dažādu aparatūru ar USB-C portiem. Tas ir piemērots MacBook, Lenovo, Dell un HP klēpjdatoriem, Xiaomi un Samsung viedtālruņiem, Nintendo Switch konsolēm un dažiem iPad modeļiem utt. Turklāt produktam ir viedais e-pasts. marķiera mikroshēma, kas automātiski pielāgo intensitāti atbilstoši pievienotās ierīces prasībām, lai uzlādētos pēc iespējas īsākā laikā, neriskējot to sabojāt.

usb-c-to-usb-c-mcdodo-firefox-100w-kabelis