Tulkot latviski

Canon PG-545L Tintes Kārtridžs

EB Kods: EB1673970080

Ražotāja preces kods: 
8286B001

Ražotājs, zīmols: 
CANON

38,15 
Ar PVN / gb
Pieejams piegādātāja noliktavā >10 gab.
⛟ Piegāde 3-5 darba dienas pēc apmaksas. 
-+

Krāsa: Melna

Tilpums: 15ml

Kāpēc izmantot oriģinālos Canon palīgmateriālus?

Oriģinālās Canon tintes izceļ labāko jūsu Canon printerī, tāpēc jūs vienmēr esat pārliecināts par izciliem rezultātiem. Canon tintes saglabās jūsu Canon printera maksimālo veiktspēju.

Spilgtākas, precīzākas krāsas
Oriģinālā Canon tintes formula ļauj iegūt neticami spilgtas un precīzas krāsas, kas padara fotogrāfijas patiesi neaizmirstamas. Ādas toņi izskatās ļoti dabiski, bet spilgtas krāsas ir spilgtas, tomēr reālistiskas. Pigmenta melnā tinte, ko izmanto dokumentu drukāšanai, rada kraukšķīgus, skaidrus mazu burtu un asu līniju izdrukas.

Ilgstošas fotogrāfijas
Oriģinālās Canon tintes un fotopapīri ir izgatavoti viens otram. Tā rezultātā jūs varat ražot izcilas kvalitātes izdrukas mājās, kas ir izturīgas pret izbalēšanu ilgi pēc drukāšanas. Drukāšana ar mūsu fotoprinteriem, izmantojot oriģinālās ChromLife100, ChromaLife100+ vai LUCIA Tintes uz Canon fotopapīriem, aizsargā jūsu attēlus visu mūžu.

Aizsargājiet savu printeri
Canon unikālā smalko drukas galviņu tehnoloģija, ko izmanto katrā PIXMA printerī, nodrošina izcilu attēla kvalitāti un ātrgaitas dokumentu drukāšanu. Ar tintes sprauslu atvēršanas diametru, kas ir tik mazs kā 0,009 mm, ir svarīgi izmantot Tintes, kas īpaši izstrādātas darbam ar precīzām smalkām drukas galviņām. Oriģinālās tintes saglabā drukas kvalitāti un pagarina printera kalpošanas laiku.

 

 

Šajā lapā sniegtā informācija ir ražotāja vai zīmola īpašums.

Lai uzzinātu vairāk, lūdzu, apmeklējiet: http://www.canon.co.uk/

KrāsaMelns
RažotājsCanon