Tulkot latviski

Puluz Foto Boks 25cm / LED

EB Kods: EB655707105

Ražotāja preces kods: 
PKT3101B

Ražotājs, zīmols: 
Puluz

44,34 
Ar PVN / gb
Pieejams piegādātāja noliktavā >10 gab.
⛟ Piegāde 3-5 darba dienas pēc apmaksas. 
-+

Produkts ir paredzēts fotografēšanas entuziastiem, māksliniekiem, tiešsaistes mazumtirgotājiem, profesionāļiem un mārketinga nolūkos. Tas noderēs, fotografējot mazus priekšmetus, piemēram, rotaslietas vai rotaļlietas. Turklāt komplektā ietilpst krāsaini divpusēji foni, kurus izmantosit fotoattēlu uzņemšanai.
Pateicoties pkt3101b portatīvajam salokāmajam dizainam, jūs varat to ņemt jebkur. Telts neaizņems daudz vietas, tāpēc arī tās glabāšana nebūs problēma. Montāža ir vienkārša un prasīs tikai brīdi, tāpēc jūs to varat izmantot gandrīz jebkur.
Lampa novērš ēnu problēmas, asina objektu kontūras un samazina laikietilpīgo fotoattēlu rediģēšanu. Ideāli piemērots rotaslietu, kosmētikas, modeļu automašīnu, sīkrīku utt. Lampu darbina mikro USB ports No datora vai barošanas bankas.

PKT3101B ir ļoti viegli izmantot. Uz telts ir 3 pogas, ar kurām jūs varat ieslēgt/izslēgt ierīci vai pielāgot spilgtumu. Lai savienotu studiju ar strāvu, vienkārši izmantojiet USB kabeli, lai to savienotu ar datoru, klēpjdatoru, powerbank vai lādētāju.

MateriālsTPU, Eko āda
KrāsaMelns
RažotājsPuluz