Доступно сегодня
Tulkot latviski

CA-3641 Lightning Data Cable 1.2m blue

EB Код: CA-3641

4,83 
НДС включен / gb
На складе 1
в наличии на складе Electro Base 
-+

USB-A kabelis uz Lightning Mcdodo CA-3641, 1,2 m (zils)

Tagad jūs varat uzlādēt savas ierīces vēl ātrāk. USB-A uz Lightning kabelis Mcdodo CA-3641 nodrošina strāvu līdz 3A un lepojas ar plašu savietojamību. Tas arī ļauj pārsūtīt failus ar ātrumu līdz 480 Mbps. Tas izceļas ar stilīgu dizainu un izturīgu konstrukciju. Komplektā ietilpst arī praktisks stiprinājums, kas atvieglo kabeļa uzglabāšanu un transportēšanu.

McDodo/CA-3641/6

Izcilība katrā detaļā

Caurspīdīgie elementi piešķir kabelim modernu, stilīgu raksturu, un augsta blīvuma pinums ne tikai lieliski izskatās, bet arī aizsargā izstrādājumu no bojājumiem. Pastiprinātais vara vads nodrošina uzticamu pārraidi, ātru uzlādi un izturību pret traucējumiem, savukārt viedā mikroshēma ir atbildīga par automātisku strāvas regulēšanu un temperatūras uzturēšanu atbilstošā līmenī. Tas viss nozīmē CA-3641 modeļa izcilu izturību un tā izturību pret liecēm, nodilumu vai lūzumu.

McDodo/CA-3641/5

Ātra uzlāde un failu pārsūtīšana

Jums vairs nav pārāk ilgi jāgaida, līdz ierīces uzlādējas. Kabelis nodrošina strāvu līdz 3A un ir saderīgs ar daudziem iPad, iPhone un AirPod modeļiem. Turklāt CA-3641 modelis ļauj pārsūtīt datus ar ātrumu līdz 480 Mbps. Tātad, jūs varat uzreiz pārsūtīt svarīgus failus starp ierīcēm! Izmantojot Mcdodo, jūs ietaupīsiet dārgo laiku.

McDodo/CA-3641/4