Täna saadaval
Tulkot latviski

Adapter USB-C kuni AUX Stereo 3,5mm Jack + USB-C socket | 60W PD

EB Kood: CA-1880

15,73 
Sisaldab käibemaksu / gb
2 Laos
on laos ElectroBase 
-+

USB-C uz AUX mini ligzda 3,5 mm + USB-C adapteris, Mcdodo CA-1880 (melns)

Vai vēlaties pievienot austiņas, bet tālrunim ir nepieciešama uzlāde? Tagad tā nav problēma! Iegūstiet papildu vietu ar Mcdodo adapteri. Ierīce piedāvā divas ieejas – USB-C un 3,5 mm, lai vienlaikus varētu uzlādēt tālruni un klausīties mūziku. Produkts atbalsta ātrās uzlādes protokolus un nodrošina stabilu audio pārraidi. Turklāt, izmantojot adapteri, jūs varat brīvi izmantot iebūvētās tālvadības pults un mikrofona funkcijas, un, pateicoties tā izturīgajai konstrukcijai, jūs izbaudīsiet tā veiktspēju daudzus gadus.

Ātra uzlāde

Pievienojot adapteri, jūs nezaudējat uzlādes ātrumu. Ierīce atbalsta PD 60 W, tāpēc tālruni ātri uzlādēsiet, neatvienojot austiņas. Lai sasniegtu 100% Huawei Mate40 Pro akumulatora uzlādes līmeni, nepieciešamas nedaudz vairāk kā 1,5 stundas.

Neatsakieties no iecienītākās izklaides

Jums vairs nav jāatvieno austiņas, lai uzlādētu ierīci. Adapteris atrisina vietas trūkuma problēmu un ļauj vienlaikus pievienot USB-C lādētāju un 3,5 mm ligzdu. Tātad jūs varat ērti skatīties filmu, spēlēt spēli vai klausīties savu iecienītāko mūziku, kamēr ierīce tiek uzlādēta.

Izcila skaņas kvalitāte

Iebūvētā mikroshēma nodrošina stabilu datu pārraidi, lai jūs varētu baudīt izcilu skaņas kvalitāti bez traucējumiem un aizkaves. Turklāt adapteris atbalsta tālruņa zvanus un neietekmē austiņās iebūvētās tālvadības pults darbību, tāpēc varat brīvi vadīt mūziku un zvanus, neuztraucoties par jebkādiem traucējumiem.

Cieta konstrukcija

Adapteris ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, padarot to izturīgu pret nodilumu un bojājumiem. Neilona pinums nodrošina lielāku kabeļa izturību, un kompaktais dizains nozīmē, ka Mcdodo adapteris var jūs pavadīt jebkur.

Iekļauts

  • USB-C uz AUX mini ligzda 3,5 mm + USB-C adapteris
  • Lietotāja rokasgrāmata